Selamat Pengantin Baru Ustaz Badrul Amin


Dalam kesempatan ini, aku nak mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Ustaz Badrul Amin yang telah mendirikan rumahtangga dengan Harliza Zainuddin @ InaFiona....Sedap namanya tu, InaFiona.

InaFiona ini merupakan Setiausaha Srikandi PKR Ampang, yang juga merupakan orang kanan kepada Zuraida Taliban, Ahli Parlimen Ampang.

Tapi yang tak bestnya, dengar khabar isteri pertama Badrul Amin bernama Zumrah Husni yang sekarang merebut jawatab EXCO Wanita PKR tidak mengizinkan Badrul madukannya. Kerana sebelum ini, dia pernah dimadukan tetapi jodoh tak panjang.

Namun, Badrul telag memaksa isterinya, Zumrah menandatangani borang dia nak kahwin lain....,

Ahhh, biarlah... sekurang-kurangnya Badrul lelaki normal. Dia nak kahwin dengan wanita. Nafsunya pada wanita dan nak belasah pun, dia akan belasah wanita.

Jangan dia bantai belakang jantan sudahlah macam .........


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

5 Komen

  1. PAShiT
    7:48 PM

    salam,

    tahniah Ustat Badrol...pergh boleh tahan bini muda tu.ayat power ustat lah katakan ye...

    Walaubagaimanapun saya ingin menyeru Ustat Badrol. supaya muhasabah diri sebelum terlewat...(ala YB ZUL NORDIN)

    Allah S.W.T. sudah menurunkan petanda kpd umat Islam."air mani dlm dubur saiful" adalah balasan Allah kpd peliwat tegar secara tunai di dunia lagi.
    Apa hukumnya org yg masih x mahu menerima kebenaran?

    sebagai umat Islam yg cuba bertanggungjawab saya mengambil kesempatan menunaikan kewajipan saya utk menyeru semua yg bersekongkol dgn peliwat tegar ini agar segera bertaubat.

    Jika Ustat Badrol tidak ambil endah maka anda jawablah sendiri di Padang Masyar nanti.

    Wassallam

    PAShiT

  2. Anonymous
    8:33 PM

    oppss!!

    terlebih sudah!

  3. Anonymous
    10:16 PM

    wah ostat maki hamun...dapat pant*t baru ya bah...yang lama boring sudah...

  4. Anonymous
    11:16 PM

    lawa siot ; untung ustat tu dapat lobang tanduk lagi

  5. Anonymous
    2:57 AM

    1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment