Video Panas Pemimpin NGO Bakal Meletup…


Wah, aku baru menerima maklumat bahawa akan meletus satu video panas melibatkan seorang pemimpin NGO yang cukup terkenal sekarang nie.

Namanya masih dirahsiakan, namun menurut sumber…. Aksi-aksi panas tersebut memang panas, selain beberapa keeping pic antara pemimpin NGO tersebut bersama pasangannya turut akan dihebahkan kepada semua melalui alam siber tidak lama lagi.

Khabarnya, pemimpin tersebut sedang melobi untuk bertanding dalam PRU13 nie, jawatan yang diidamkannya cukup besar dan susah nak terjangkau kalau video dan pic-pic tersebut tersebar dalam masa yang terdekat nie…..

Tunggu….

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

10 Komen

  1. Cepatlah siarkan sebelum PRU13. Takut nanti rakyat tersilap pilih. Rosak negara jika manusia seperti ini dibiarkan memimpin negara. Minta dijauhkan oleh ALLAH dari mereka-mereka yang tidak berakhlak ini dari menjadi pemimpin Malaysia.

  2. anti ambigai
    11:30 AM

    ambiga kah? ewwwwww..tak payah tunjuk

  3. Anonymous
    12:16 PM

    kj ka..

  4. Anonymous
    8:03 PM

    Jeng2...NGO apakah?? Menurut sumber yg tak sahih..ianya dr arah selatan...

  5. Anonymous
    1:22 AM

    ibrahim ali la tu. Ngo yg bercita cita besar

  6. Anonymous
    3:04 AM

    1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  7. Anonymous
    11:08 PM

    kalo nak tau tngok la url kat atas video 2...aku ni berat blah umno...tp bla dah kantoi dok menipu tduh menuduh org ni...tetiba aku rasa mcm pelaq pl hampa nih...xkan terdesak sangat kot sampai nak bt mcm ni?

  8. Anonymous
    2:33 PM

    kisah ni 10 thn lalu.. kot2 dia dah taubat or pompuan tu bini dia ka.. cam na??? takut jadi fitnah bro....x pasai2 dok dpt dosa ja....

  9. 10 years or 10days or 10 weeks.. it is still about moral of the leader.. I dont want leader with bad moral to be our future leader..

  10. Anonymous
    12:28 PM

    AsSalam ....cuti cuti Malaysia ingin keTerengganu.....ingat SUNFLOWER HOMESTAY .....samada untuk sebuah bilik , dua atau empat bilik atau sebuah rumah...atau DOMETRY...yang menarik ...sila hubungi 0199366560.

Post a Comment