Abby Abadi Sound Tun Mahathir ..... Takkan Bergambar jer ....

 
Abby Abadi kata ….. Tun M pergi Lahad Datu untuk bergambar sahaja ker? Ingatkan nak nak pg tembak pengganas Sulu tadi?.....
Hakikatnya, Tun M pergi ke sana lebih baik dari  ………. Yang bawah nie ……

 
Malah lebih baik dari yang BAWAH nie …..
 
 
 
 

Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

18 Komen

  1. Anonymous
    11:08 PM

    Tun M ke Lahad datu, abby pulak yg meroyan...! busuk sungguh hati ko makcik..! pathetic

  2. Anonymous
    11:13 PM

    Abby ko dah la sekolah tak tinggi, so jgn la tunjukkan lagi kebodohan engkau tu...sekurang2nya dia sampai sana bagi semangat kat askar..nik azizi ada sampai sana tak, anwar ada pg tak, hj hadi pg tak, ko tak pyh ckp la...tolongla, byk lagi kata-kata atau perkara yang yang boleh dibincangkan...ini benda mcm ni ko nak jdkan isu, mentaliti taraf apa ni..ko sendiri yang menyerlahkan taraf bodoh kao tu..cukup2 la..

  3. Anonymous
    11:13 PM

    Yes She is indeed so pathetic. Abby going crazy cos lama tak kena TEMBAK tu yang MEROYAN like mad dogs.

  4. Anonymous
    11:20 PM

    Confirm jumpa depan2 aku ludah dia ni. Dasar jalang kurang ajar.

  5. Anonymous
    11:22 PM

    Abby Abadi sound Tun Mahathir...ABBY I THINK YOU GOT SOUND TROUBLE AND SOMETHING WRONG UPSTAIRS. LU SIAPA MAU SOUND TUN....CERMIN DIRI.

  6. Anonymous
    11:22 PM

    Kenapa ya siapa2 masuk PAS atau PKR terus jadi bodoh...

  7. Anonymous
    11:23 PM

    Busuk btul hati abby...memang cibai

  8. Anonymous
    11:25 PM

    Perempuan nie sangat bodoh...!

  9. Anonymous
    11:34 PM

    Nak tahu kenapa abby abadi bercakap meroyan sekarang,,,, kerana lubang cipap abby tengah ternganga mencari oatang pelir mat sabu,,,ta
    I mat sabu malu malumahu,,, tetek abby yang dah lanjut pun dah lama tak kena gentel,,tu yg meraban sangat,,,, abby pernah offer pada anuar,,, tapi anuar nak lubang bontot abby.. Abby kata tak bolehlubang bontot tak sedap,,,,

  10. Anonymous
    11:36 PM

    CERMIN DIRI KAMU DULU SABELUM BUAT JOKE DENGAN TUN M.TARAF DIRI TIDAK SETINGGI MANA ...MAU KOMEN AKTIVITI TUN M.....SEDARLAH SIKIT....

  11. Sori bro..
    Aku nak tegur sikit..
    Aku ni memang tak suka Abby Abadi tapi untuk makluman ko,akaun twitter Abby Abadi yang pertikai Tun M ker Lahad Datu adalah akaun palsu.

  12. Anonymous
    12:01 AM

    Dah lama x dapat butuh Norman ..tu la pasal

  13. Anonymous
    12:05 AM

    Sekolah pun tahap cukup2 makan. Nak tunjuk pandai. Sedar lah diri kau tu ababi . mahathir pergi sabah untuk memberi sokongan moral kepada askar dan polis yang berjuang untuk negara. Nak harap an-war dia cuma menembak jantan atau pelacur je. Tu je kerja dia selama ni.

  14. Anonymous
    12:15 AM

    Aku stuju sgt2

  15. bukan saja tak nak sekolah jadi bodoh, masuk pas pun boleh menyebabkan jadi bodoh. buktinya, tu....makcik abi abodi tu.....

  16. Anonymous
    12:58 AM

    Minah Gila (Cuba Sebut 44 X Mkin GILA betul Kot) sepatutnya tukar je nama lapas masuk PAS tu dari Abby Abadi kapada Abby Anak Babi baru betul

  17. Anonymous
    6:20 PM

    heran betul lah pembangkang ada ramai PENEMBAK CURI yang handal dan terkenal pun ada tapi haram sorang pun takde yang sanggup berjuang atau sekurang kurangnya bagi sokongan moral kpd pasukan keselamatan di sana.Si ABBY nak gak melawat ke sana kot tapi takde ORANG lak nak temankan dia kang jadi apa apa,pengganas Sulu GERAM gak kat dia tu..

  18. Anonymous
    6:53 PM

    Biarlah tun nak buat ape pun....kite sebgai umat islam,dah di ajar untuk hormat untuk orang yang lebih tua,,,,,,,...
    Tapi aku pelik, ustazah segera nie mcm mak bapak die tak ajar ke die supaya mghormati org tue.....patutlh....aku pun tak tahu mcmne die rase dirinye beragama sangat.....
    Jangan suke fitnah org....anda ade ciri2 masuk neraka, jgn suke mcemuh org,, diri sendiri yg merana.

Post a Comment